Net over de grens een huis kopen, hier lees je waarom!

Woon je in de buurt van Emmen en ben je op zoek naar een huis? Dat is heel goed mogelijk. Een huis kopen heeft veel voordelen ten opzichte van het huren van een huis. Je betaalt ieder jaar een stukje van je hypotheek af, waarnaar je later met weinig lasten kan leven.

Makelaar in Emmen

Emmen ligt in het Oosten van Nederland. Een prachtige plek om te wonen. Maar als je in de buurt van Emmen woont weet je vast wel dat de huizen best wel duur zijn. Voor een flink bedrag kan je vaak net een normaal rijtjeshuis kopen. Wat als er een plek vlakbij Emmen was, waar je voor hetzelfde bedrag een veel groter huis zou kunnen kopen? Nou, die plek bestaat!

Wonen in Duitsland

Je kunt bijvoorbeeld in Duitsland gaan wonen. Dit is iets wat veel mensen afschrikt, maar dat is eigenlijk helemaal nergens voor nodig. Er zijn veel voordelen aan het wonen net over de grens. Je kunt bijvoorbeeld goedkoper tanken. Daarnaast krijg je voor het geld dat je aanbiedt gewoon een veel groter huis. Waar je in Nederland misschien net een rijtjeshuis zou kunnen kopen kan je voor dat geld in Duitsland een halfvrijstaand of misschien zelfs een heel vrijstaand huis kopen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar huizen in Duitsland? Of ben je gewoon benieuwd wat het huidige aanbod is van huizen net over de grens? Kijk dan eens op de site www.oostmakelaardij.nl om te zien welke huizen onze Oosterburen open hebben!